Fethiye İşletme Fakültesi 2019-2020 ve 2020-2021 Eğitim-Öğretim dönemi Mezuniyet Töreni

Fethiye İşletme Fakültesi 2019-2020 ve 2020-2021 Eğitim-Öğretim dönemi Mezuniyet Töreni, Fethiye İşletme Fakültesi Beşkaza Yerleşkesinde gerçekleştirildi. Tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı.
Törene Fethiye Kaymakamı Eyüp FIRAT, MSKÜ Rektörü Prof Dr. Hüseyin ÇİÇEK, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Artay YAĞCI, Fethiye Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Halime OK, Fethiye Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekan Vekili Dr. Öğr. Üyesi Derya ALKAN, Emniyet Müdürü İsmail AYHAN, Fethiye Ali Sıtkı Mefharet Koçman MYO Müdürü Prof. Dr. Fahri YİĞİT, Fethiye Sağlık Hizmetleri MYO Müdürü Doç. Dr. Bilgin ŞENEL, Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Harun Reşit YİĞİT ve Ziraat Odası Başkanı Kenan KARAYİĞİT katıldı.
Törende konuşma yaparak mezun öğrencilere seslenen Fethiye İşletme Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Füsun ÖZERDEM “Fakültemize kaydolurken üstlenmiş olduğunuz sorumluluğu bugün itibari ile başarıyla tamamladığınızı göstermiş oldunuz. Bundan sonra daha büyük sorumluluklar üstleneceksiniz. Sizler, üstleneceğiniz tüm sorumlulukları yerine getirebilecek donanıma sahip olarak mezun oluyorsunuz. Bundan sonra da aldığınız her sorumlulukta üniversitemizi en iyi şekilde temsil edeceğinize ve bizleri gururlandıracağınıza inanıyorum. Sevgili mezunlarımız; yolunuz, bahtınız bilimin gösterdiği rehberlikte açık olsun diyor, her birinize parlak bir gelecek diliyorum” dedi. MSKÜ Rektörü Prof. Dr. Hüseyin ÇİÇEK yaptığı konuşmasında tüm öğrencileri tebrik ederken şunları söyledi; “Sevgili öğrencilerim! Sizler dünyanın neresine giderseniz gidin uluslararası arenada rekabet edebilecek ve öne geçebileceksiniz! Sizler Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi markasının değerine değer katacaksınız. Üniversitenizin kapısının sizlere ömrünüzün sonunda kadar açık kalacağını aklınızdan çıkarmayın. Bugün belki de eğitim hayatınızın en önemli dönüm noktasını aştınız. Ancak bundan sonra eğitim sürecinin bittiğini düşünmeyin. Artık yeni bir hayata adım atacaksınız. Gerçek hayat mücadelenizin mezuniyetinizle başladığını unutmayın. Bu bilinçle azminizden bir şey kaybetmeden çıktığınız yolda emin adımlarla ilerleyin. Kendinizi geliştirmeye ve çalışmaya her zaman devam edin. Sizinle gurur duyuyor; hepinizi içtenlikle kucaklıyorum. Yolunuz açık olsun” dedi. Fethiye Kaymakamı Eyüp FIRAT “siz bugüne kadar Fethiyemizin misafiriydiniz; bugünden sonra Fethiye’nin birer evladısınız” diyerek bundan sonraki meslek hayatlarında başarılar diledi.  Fakülteden derece ile mezun olan öğrencilere onur belgeleri protokol üyeleri tarafından takdim edildi. Fakülte birincisi Ebru PINAR DECAL tarafından mezuniyet kütüğüne plaket çakılmasının ardından tüm öğrenciler diplomalarını fakülte öğretim üyelerinin elinden aldılar.
Proje çalışmalarına büyük bir hız ile başlayan Fakültemizden projeleri kabul edilen öğretim elemanlarına da Teşekkür Belgeleri Rektörümüz Prof. Dr. Hüseyin ÇİÇEK tarafından verildi. Bu kapsamda TÜBİTAK 2237a kapsamında yürütücülüğünü üstlendiği projesiyle destek almaya hak kazanan Doç. Dr. Serkan ÇİÇEK, TÜBİTAK 1002 kapsamında yürütücülüğünü üstlendiği projesiyle destek almaya hak kazanan Doç. Dr. Ali Ender ALTUNOĞLU, TÜBİTAK 1002 kapsamında destek almaya hak kazanan Doç. Dr. Veysel Fuat HATİPOĞLU, GEKA kapsamında hazırladığı projesi desteklenen Doç. Dr. Işıl Arıkan SALTIK, TÜBİTAK 2237a kapsamındaki projesiyle destek almaya hak kazanan Arş. Gör. Dr. Ali Osman ÖZTOP  ve TÜBİTAK 1002 kapsamında destek almaya hak kazanan Araş. Gör. Ezgi KUYU’yu tebrik ediyoruz.
Tören, mezun öğrencilerin geleneksel kep atma seremonisi sonrasında toplu fotoğraf çekimi ve yemek ikramıyla sona erdi.
 
 

 

 

 

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  
 

Son Güncelleme Tarihi : 27.02.2024 14:04

Son Etkinlikler