UTL Bölümü Öğrencilerinin dikkatine ( duyuru güncellenmiştir)

Uluslararası Ticaret ve Lojistik Bölümü 2020-2021 Yılı Bahar döneminde Kurumsal Kaynak Planlama II dersini alan ve bu dersten not ortalaması 85 ve üzeri olan tüm öğrencilerimizin Uyumsoft Akademinin yapacağı sınava girebileceklerine dair daha önce yapılan duyuru güncellenmiştir.

Buna göre Kurumsal Kaynak Planlama II dersini alan ve bu dersten not ortalaması 85 ve üzeri olan tüm öğrencilerimize Uyumsoft Akademik tarafından e-sertifika verilecektir. Kurumsal Kaynak Planlama II dersini aldığı halde not ortalaması 85'den düşük olan öğrencilerimize e-katılım belgesi verilecektir. Bu belgeler öğrencilerimizin e-posta adreslerine gönderilecek olup 30 Eylül 2021 Perşembe günü saat 17.00'ye kadar fif@mu.edu.tr adresine e-posta göndererek belgelerin gönderilmesini istedikleri e-posta adresini bizlerle paylaşmalarını rica ediyoruz.

Son Güncelleme Tarihi : 08.09.2021 10:16 Okunma Sayısı : 1535