TEK DERS SINAVI BAŞVURUSU HAKKINDA

TEK DERS SINAVINA GİRMEK İSTEYEN

ÖĞRENCİLERİMİZ
 03 TEMMUZ 2020 CUMA GÜNÜ

MESAİ BİTİMİNE KADAR İMZALI DİLEKÇELERİNİ TARATIP (PDF) fif@mu.edu.tr ADRESİNE  GÖNDERMELERİ GEREKMEKTEDİR.

TEK DERS DİLEKÇESİ:

NOT: TEK DERS SINAVINA DAHA ÖNCE GİREN VE DİLEKÇE İLE BAŞVURU YAPMAYAN ÖĞRENCİ SINAVA GİREMEZ.
NOT: Mezuniyeti için devam koşulunu yerine getirmiş olup da, başarısız tek dersi kalan öğrenciler, başarısız olduğu dersten tek ders sınavına girebilir. Ayrıca mezun olabilmek için kayıtlı oldukları eğitim-öğretim programındaki tüm derslerden başarılı oldukları halde, genel not ortalamaları 2.00’nin altında olması nedeni ile mezun olamayan öğrenciler, genel not ortalamalarını yükseltmek üzere başarılı oldukları bir dersten bölüm başkanlığına dilekçe ile başvurmaları halinde ilgili kurul kararı ile tek ders sınavına girebilirler..
NOT: DERSİ ALIP DA DERSTEN BAŞARISIZ OLAN ÖĞRENCİLER GİREBİLİR.

TEK DERS BAŞVURU DİLEKÇESİ

Son Güncelleme Tarihi : 24.06.2020 17:22 Okunma Sayısı : 1770