Öğretim Elemanlarımızın TUBITAK Başarısı

Fakültemiz Turizm İşletmeciliği Bölümü öğretim üyesi Doç. Dr. Işıl Arıkan Saltık'ın yürütücü, İ.İ.B.F. İşletme Bölümü öğretim üyesi Prof. Dr. Umut Avcı ile Muğla İl Milli Eğitim Müdürlüğü Köyceğiz Fen Lisesi İngilizce Öğretmeni ve ayni zamanda üniversitemiz Turizm İşletmeciliği doktora öğrencisi Uygar Turgut'un araştırmacı ve University of Central Florida öğretim üyesi Prof.Dr.Fevzi Okumuş'un danışman olarak görev aldığı ‘Çevresel Bilgi ve Çevreci Lider Davranışının Çevresel Performansa Etkisinde Çevreci Davranışın Aracılık Rolü: Konaklama İşletmesi Çalışanları ve Yöneticileri Üzerine Bir Araştırma’ başlıklı proje TÜBİTAK 3005 Sosyal ve Beşeri Bilimlerde Yenilikçi Çözümler Araştırma Projelerini Destekleme Programı kapsamında desteklenmeye değer bulunmuştur.

Son Güncelleme Tarihi : 08.07.2022 14:28 Okunma Sayısı : 772