ÖĞRENCİ DEKAN BULUŞMASI

Fethiye İşletme Fakültesi Dekanı ve Fakültemizin değerli öğrencileri, 24 Mart 2021 tarihinde zoom üzerinden çevrimiçi buluştular. Yapılan görüşmede öğrencilerimizin sorunlarını dinleyerek taleplerini ve görüşlerini aldık ve özellikle salgın sürecinde ve sonrasında eğitim, öğretim ve sosyal imkanlar için yapılabilecek iyileştirme tekliflerini not ettik.
            Dekanımız Prof. Dr. Füsun ÖZERDEM öncülüğünde, Fakültemiz Bölüm Başkanları ve öğretim elemanlarımızın gayreti ile bu zorlu süreçten yeni kazanımlar elde ederek çıkmaya çalışıyoruz. Dinamikleri oldukça farklı bu yeni sürecin hepimize kattığı tecrübeler ile daha iyi bir eğitim-öğretim dizayn etme peşindeyiz. Yanı sıra iyileştirilmiş sosyal ağlar ile öğrencilerimizi üst noktalara taşıyarak, ülkemizin 2023 vizyonuna katkı sağlamaya çalışıyoruz.

Son Güncelleme Tarihi : 17.06.2021 16:16 Okunma Sayısı : 1519