2024-2025 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI MUAFİYET SINAVI TARİHLERİ

Sevgili Öğrenciler,

2024-2025 eğitim yılı için Üniversitemize yeni kayıt yaptıracak öğrencilerimiz, belirli derslerden muaf olmak amacıyla muafiyet sınavlarına girebileceklerdir. Muafiyet sınavına girmek isteyen öğrencilerimiz ekteki tabloda belirtilen tarih ve saatlerde sınavlarını gerçekleştirebilirler.

Muafiyet sınavı Fakültemiz A Blok Bilgisayar laboratuvarında gözetmenli olarak gerçekleştirilecektir. Muafiyet sınavından başarılı olan öğrenciler, ilgili derslerden muaf olacak ve bu dersleri almak zorunda kalmayacaklardır.

Bu dersleri geçmiş dönemlerde almış, dersten kalmış, not yükseltmek isteyen vb. öğrenciler muafiyet sınavına giremezler.

Detaylı bilgi için akademik danışmanınızla veya Fakültemizin öğrenci işleri ile iletişime geçebilirsiniz.

Başarılar dileriz."

MUAFİYET SINAVI TARİHLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Son Güncelleme : 12.09.2024 15:32 Okunma Sayısı : 627