2021-2022 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI YAZ OKULU SONRASI TEK DERS SINAVI BAŞVURUSU HK.

TEK DERS SINAVINA GİRMEK İSTEYEN ÖĞRENCİLERİMİZİN BAŞVURULARINI 26 EYLÜL 2022 PAZARTESİ GÜNÜ SAAT 17.30’A KADAR İLGİLİ BÖLÜM SEKRETERLİKLERİNE YAPMALARI GEREKMEKTEDİR.

NOT:
TEK DERS SINAVLARI YÜZ YÜZE YAPILACAKTIR.
TEK DERS SINAVINA DAHA ÖNCE GİRMİŞ OLAN VE BAŞVURU YAPMAYAN ÖĞRENCİLER SINAVA GİREMEZ.
TEK DERS SINAVINA GİRECEK ÖĞRENCİLERİN HARÇ YATIRMASINA GEREK YOKTUR.

Tek Ders Sınavına girmek isteyen öğrencilerimizin ekteki “Tek Ders Dilekçesi”ni doldurup aşağıda belirtilen bölüm sekreterliği maillerine ulaştırmalarından sonra öğrenci işlerince kontrol edilecek ve onaylanan dilekçeler ile Tek Ders Sınavı uygulama esasları Fakülte yerine Üniversitemiz Yönetim Kurulunda görüşüldükten sonra Fakültemiz ana sayfasında ilan edilecektir.

DEKANLIK

Ek-1: Tek Ders Dilekçesi  (tıklayınız)

İşletme Bölümü Sekreteri: Seçil ÖZKAN, 2115419, isletmebol-fif@mu.edu.tr

Ekonomi ve Finans Bölümü Sekreteri: Seçil ÖZKAN, 2115419, ekofinbol-fif@mu.edu.tr