YAZ OKULU DUYURUSU

1- Yaz Okulu yapacak öğrencilerimiz Üniversitemizde açılmayan başka bir üniversitede açılan dersler için İMZALI dilekçe (yaz okulu dilekçesi linki aşağıdadır) ve Ders İçeriklerini (yaz okulunu alacakları üniversitenin ve kendi fakültemizin ders içeriklerini) taratıp PDF olarak aşağıdaki bölüm e-posta adreslerine  göndermeleri gerekmektedir.

2- Yaz okulunu Üniversitemizde yapacak olan öğrenciler, adı ve kodu farklı eşdeğer olan dersleri yine İMZALI dilekçe (yaz okulu dilekçesi linki aşağıdadır) ve Ders İçeriklerini (Yaz okulunu alacakları fakültenin ve kendi fakültemizin ders içeriklerini) taratıp PDF olarak aşağıdaki bölüm e-posta adreslerine  göndermeleri gerekmektedir.

3- Üniversite içinde adı ve kodu aynı dersleri almak isteyen öğrenciler derse doğrudan kaydını yaptırarak yaz okulunda ders alabilirler.

4- Üniversitemiz içinde açılmış bir dersi veya eşdeğerini başka bir Üniversiteden alamaz.

Ekonomi ve Finans Bölümü İçin                      :   ekofinbol-fif@mu.edu.tr
İşletme Bölümü için                                           :   isletmebol-fif@mu.edu.tr
Turizm İşletmeciliği Bölümü İçin                      :   turisbol-fif@mu.edu.tr
Uluslararası Ticaret ve Lojistik Bölümü İçin   :   ultilobol-fif@mu.edu.tr
Yönetim Bilişim Sistemleri İçin                        :    yobisbol-fif@mu.edu.tr

YUKARIDA AÇIKLANDIĞI ŞEKİLDE  DİLEKÇELERİNİ VE DERS İÇERİKLERİNİ GÖNDERMEYEN ÖĞRENCİLERİN DİLEKÇELERİ SİSTEME ALINMAYACAKTIR.
2 TEMMUZ 2021 TARİHİNE KADAR DİLEKÇELERİNİZİ GÖNDERMENİZ GEREKMEKTEDİR.

30 HAZİRAN-2 TEMMUZ TARİHLERİ  ARASINDA YAZ OKULU KAYIT TARİHLERİ BELİRLENMİŞTİR.
5-6 TEMMUZ TARİHLERİNDE DERS DEĞİŞTİRME İŞLEMLERİ YAPILABİLCEKTİR.

DANIŞMANLARIN TELEFON NUMALARINA AŞAĞIDAKİ LİNKTEN ULAŞABİLİRSİNİZ.

YAZ OKULU DİLEKÇESİ

Son Güncelleme Tarihi : 30.06.2021 12:32 Okunma Sayısı : 3136