MEZUNİYET TÖRENİ

FETHİYE ALİ SITKI MEFHARET KOÇMAN MESLEK YÜKSEKOKULU

FETHİYE SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU

2022-2023 DÖNEMİ MEZUNİYET TÖRENİ

2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı mezuniyet töreni 7 Haziran 2023 tarihi saat 16:00’da Fethiye Beşkaza Spor Salonunda düzenlenecektir.

Mezuniyet kıyafeti  (cübbe) kiralamak ve satın almak isteyen öğrencilerimizin aşağıda belirtilen IBAN numarasına Ad, Soyad ve öğrenci numarası belirterek ücret yatırması gerekmektedir. (Depremzede öğrencilerimizden  mezuniyet kıyafeti (cübbe)  kiralama ücreti alınmayacaktır).

• Kiralama Ücreti    : 100 TL
  • Satın Alma Ücreti : 300 TL

Ücretler en geç  2 Haziran  2023 Cuma günü saat 17:30 'a kadar yatırılmalıdır.

Ziraat Bankası Muğla Şubesi   İBAN NO : TR83 0001 0002 0135 7582 0850 36   nolu  çeşitli gelirler hesabına, ücretlerini (Dekontlara isim ve   öğrenci no   yazılı) yatırmaları gerekmektedir.
   Not: Bankamatikten yatırılan  mezuniyet kıyafeti  paralarının çıktıları kabul edilmeyecektir.

Mezuniyet kıyafeti  (cübbe) ücretini ödeyen öğrencilerimiz  mezuniyet kıyafetlerini (cübbelerini) ödeme dekontu ile birlikte gelerek Fakültemizde ilan edeceğimiz tarihte teslim alabilirler.
     Törene katılacak herkesin özellikle öğrencilerimizin ayakkabı tercihlerini sert ayakkabı (zemine zarar vermeyecek kösele ayakkabı) yönünde yapmalarını veya spor ayakkabısı ile gelmelerini rica ediyoruz. Sivri topuklu ayakkabılar zemine zarar vermektedir.

Son Güncelleme Tarihi : 13.06.2023 10:54 Okunma Sayısı : 767