FETHİYE BEŞKAZA YERLEŞKESİ AĞAÇLANDIRMASI GERÇEKLEŞTİRiLDİ

Son yıllarda dünyamız ve ülkemiz büyük çapta bir iklim değişikliği içerisindedir. Küresel iklim değişikliğinin nedeni genel olarak beşeri sebeplere dayanmaktadır. Doğaya verdiğimiz zarara karşın yeşil alanların korunması, ağaçlandırma faaliyetleri gibi hepimizin yapabileceği küçük ancak etkili önlemler olduğu düşüncesindeyiz. Günümüzde dünya üzerindeki şehir ve kasabaların gelişmişlik ölçüsü yeşil alanları ve yeşile verdikleri önem ile değerlendirilmektedir.
            Bu fikirler ışığında Fakültemiz, bilimin ışığında üretilen fikir ve teknikleri ilçemizdeki diğer kamu kurumları ve STK’ların bilgi ve tecrübeleri ile entegre ederek, hem ekonomik hem sosyal açıdan şehre katkı sağlamaya devam ederken sosyal sorumluluk projelerimiz ile de, ilçe ve Üniversitemize faydalı olmayı hedeflemekteyiz. Bu çerçevede Fakültemiz Yerleşkesinde ağaçlandırma etkinliği gerçekleştirdik. Fakülte Dekanımız Prof. Dr. Füsun ÖZERDEM’in göreve başladığı ilk günden beri yaptığı ziyaretler ve görüşmeler sonrasında daha güzel, daha yeşil bir yerleşke olma yolunda ilk adımı attık. Etkinlik davetimize Üniversitemiz Rektörü Prof.Dr.Hüseyin ÇİÇEK, Fethiye Kaymakamı Sayın Eyüp FIRAT, Fethiye İlçe Emniyet Müdürü Sayın İsmail AYHAN, Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı, Rektör Danışmanları Doç. Dr. Feray KOCA ve Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Rıfat KAHYAOĞLU katılmıştır. Peyzaj çalışmasında yardımlarından dolayı Doç.Dr.İsmail ÇINAR’a, Üniversitemizin Fethiye ilçesinde bulunan tüm fakülte dekanlarına, yüksekokul müdürlerine, akademik ve idari personeline teşekkür ederiz. 25.05.2021 tarihinde gerçekleştirdiğimiz bu önemli etkinlikte fakültemize sağladıkları desteklerden dolayı Fethiye Orman İşletme Müdürü Sayın Hakan DUMAN’a ve değerli personeline çok teşekkür ederiz.Üniversitemiz ve Fethiye İşletme Fakültemiz için hep birlikte çalışmaya devam edeceğiz.

Son Güncelleme Tarihi : 27.05.2021 13:24 Okunma Sayısı : 1839

Son Duyurular