FAKÜLTEMİZDE DEKANLIK DEVİR-TESLİM TÖRENİ

Fakültemizde, Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Hüseyin ÇİÇEK, Rektör Yardımcılarımız Sayın Prof. Dr. Sırrı Sunay GÜRLEYÜK, Prof. Dr. Ali BAYRAKDAROĞLU ve Prof. Dr. Artay YAĞCI, Genel Sekreterimiz Nagehan ŞAHİN, SKS Daire Başkanımız Şamil Türkay AKTÜRK’ün katılımıyla Dekanlık devir-teslim töreni düzenlendi.

Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı (YÖK) kararıyla Fakültemiz Dekanlığına atanan öğretim üyemiz
Sayın Prof. Dr. Füsun ÖZERDEM, 9 yıla yakın bir süre Dekanlık görevinde bulunan
Sayın Prof. Dr. Erdoğan GAVCAR’dan görevi teslim aldı.

Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Hüseyin ÇİÇEK, 3 dönem gibi uzun bir süre Dekanlık görevinde bulunan
Sayın Prof. Dr. Erdoğan GAVCAR’a Fakültemiz adına yürüttüğü özverili çalışmaları için teşekkürlerini sundu.
Rektörümüz, Dekanlık görevine atanan Sayın Prof. Dr. Füsun ÖZERDEM’i tebrik ederek çalışmalarında başarılar diledi.

Son Güncelleme Tarihi : 17.06.2021 16:17 Okunma Sayısı : 1891