DEVAMSIZLIKLAR HAKKINDA ÖNEMLİ DUYURU

"Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Uzaktan Öğretim Yöntemiyle Verilecek Derslere İlişkin Yönerge"nin 10. maddesinin 2. fıkrasında değişiklik yapılmasının ve 27 Eylül 2021 tarihinde başlayan 2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılında; COVİD-19 salgını, teknik alt yapı eksikliği, mali imkansızlık, internet kesintisi vb. diğer tüm sorunlar nedeniyle 27 Eylül 2021-24 Ekim 2021 tarihleri arasında uzaktan eğitim yöntemiyle eş zamanlı olarak verilen derslere giremeyen öğrencilerimizin söz konusu tarih aralığına ilişkin mağduriyetlerini önlemek amacıyla devam şartını yerine getirmelerini temin etmek üzere söz konusu derslere en geç 31 Ekim 2021 Saat 23:59’a kadar girmeleri gerekmektedir. Senkron derslerinizde canlı derse katılmanız ya da ders saatini takip eden 24 saat içerisinde ders kaydını izlemeniz gerekmektedir. Ders kaydını 24 saat sonrasında izlemeniz devam durumunuzu etki etmeyecektir. Asekron dersleri dönem sonuna kadar izleyebilirsiniz.
Bilgilerinize
                                                                                                                                                                                                                                                                                     DEKANLIK