Lojistiğin Arkasındaki Güç Konferansı

" Lojistiğin Arkasındaki Güç " konulu Konferans Fakültemizde gerçekleştirilmiştir.
Uluslararası Ticaret ve Lojistik Topluluğu tarafından organize edilen “Lojistiğin Arkasındaki Güç” konulu konferansa konuşmacı olarak Arkas Lojistik İcra Kurulu Başkanı (CEO) Onur Göçmez katıldı. Göçmez, “Türkiye’de lojistik sektörü Gayrisafi Milli Hasıla içinde yüzde 8’lik bir paya sahip. Bu çok ciddi bir oran. Ülkemizin jeopolitik konumu ile ilgili, geçmişten gelen İpekyolu güzergahından tutun 3 tarafının denizlerle çevrili olmasından dolayı en önemli sektör lojistiktir. Lojistik olmazsa hiçbir sektör gelişmez” dedi.
MSKÜ Fethiye İşletme Fakültesi Konferans Salonu’nda gerçekleşen ve yaklaşık 300 kişinin katılım gösterdiği programda Göçmez, Lojistik sektörünün önemini vurgularken ve üniversite öğrencilerinin gelecekte kendilerine bu sektörde iyi bir yer edinebilmeleri için çalışmaları gerektiği vurgusunu yaptı. Gençlerle bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadığını ifade eden Göçmez program sonunda plaketini Fethiye Kaymakamı Muzaffer Şahiner’in ve Fethiye İşletme Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Erdoğan Gavcar’ın elinden aldı.

Son Güncelleme Tarihi : 30.03.2021 14:26

Son Etkinlikler