TEK DERS SINAVI BAŞVURU DUYURUSU

ÖĞRENCİLERİMİZ
 06 TEMMUZ 2021 TARİHİNDEN İTİBAREN
12 TEMMUZ 2021 PAZARTESİ GÜNÜ

MESAİ BİTİMİNE KADAR AŞAĞIDA BELİRTİLEN TEK DERS DİLEKÇESİNİ İMZALI ŞEKİLDE  TARATIP PDF FORMATINDA  AŞAĞIDAKİ E-POSTA ADRESLERİNE GÖNDERMELERİ GEREKMEKTEDİR.

Ekonomi ve Finans Bölümü İçin                      :   ekofinbol-fif@mu.edu.tr
İşletme Bölümü için                                           :   isletmebol-fif@mu.edu.tr
Turizm İşletmeciliği Bölümü İçin                      :   turisbol-fif@mu.edu.tr
Uluslararası Ticaret ve Lojistik Bölümü İçin   :   ultilobol-fif@mu.edu.tr
Yönetim Bilişim Sistemleri İçin                        :    yobisbol-fif@mu.edu.tr

NOT: TEK DERS SINAVINA DAHA ÖNCE GİREN VE DİLEKÇE İLE BAŞVURU YAPMAYAN ÖĞRENCİ SINAVA GİREMEZ.

MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNİVERSİTESİ ÖNLİSANS VE LİSANS YÖNETMELİĞİ TEK DERS İLE İLGİLİ MADDESİ:  Mezuniyeti için devam koşulunu yerine getirmiş olup da, başarısız tek dersi kalan öğrenciler, başarısız olduğu dersten tek ders sınavına girebilir. Ayrıca mezun olabilmek için kayıtlı oldukları eğitim-öğretim programındaki tüm derslerden başarılı oldukları halde, genel not ortalamaları 2.00’nin altında olması nedeni ile mezun olamayan öğrenciler, genel not ortalamalarını yükseltmek üzere başarılı oldukları bir dersten bölüm başkanlığına dilekçe ile başvurmaları halinde ilgili kurul kararı ile tek ders sınavına girebilirler.

NOT: DERSİ ALIP DA DERSTEN BAŞARISIZ OLAN ÖĞRENCİLER GİREBİLİR.

TEK DERS DİLEKÇESİ

Son Güncelleme Tarihi : 30.06.2021 12:37 Okunma Sayısı : 1095