2020-2021 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI ARASINAV SINAV YAPILIŞ ŞEKİLLERİ

Fethiye İşletme Fakültesi
                2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı Ara Sınavlarının
  Yapılış Şekillerine İlişkin Esaslar

Fakültemiz Yönetim Kurulu yerine  Üniversitemiz Yönetim Kurulu'nun  07.04.2021 tarih ve 1253/1 sayılı kararı  ile 2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı Ara Sınavlarının yapılış şeklinin  aşağıdaki şekilde yapılmasına karar verilmiştir.

• 2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı Ara Sınavlarının 12-18 Nisan 2021 tarihleri arasında, “Online Sınav” veya “Ödev” şeklinde yapılmasına,
  • Her dersin online (çevrimiçi) sınavının veya ödevinin sisteme tanımlama süresinin ilgili dersin ders programındaki Birinci Öğretim (Birinci Öğretim ve İkinci Öğretim Sınavları aynı saatte ortak yapılması) ders saatinde başlamasına,
  • Öğrencilerin 24 saat içerisinde online (çevrimiçi) sınava katılmasına veya ödevini sisteme yüklemesine,

(Öğrenci çevrimiçi sınavını başlattıktan sonra sınav süresi içerisinde tamamlamak zorundadır. Sınavın duraklatılması veya daha sonra   tekrar başlatılması  mümkün  değildir.  Her   öğrencinin 1 defa online sınava katılma hakkı bulunmaktadır.)

Fakültemizdeki bölümler itibariyle sınavların yapılış şekillerine (çevrimiçi sınav veya ödev) aşağıdaki linklerden ulaşabilirsiniz.

İŞLETME BÖLÜMÜ

TURİZM İŞLETMECİLİĞİ BÖLÜMÜ