2020-2021 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI MAZERET SINAVLARINA İLİŞKİN DUYURU

Fakültemiz Yönetim Kurulu yerine Üniversitemiz Yönetim Kurulu’nun 28.04.2021 tarih ve 1256/1 sayılı kararına göre ara sınavlara mazeretleri nedeniyle katılamayan ve mazeretleri kabul edilen öğrencilerin mazeret sınavlarının Ekli Liste şeklinde olmasına karar verilmiştir.

Fakülte Yönetim Kurulu yerine Üniversitemiz Yönetim Kurulu’nun Kararına göre mazeret sınavına başvurusu kabul edilen Ekli Listeye ulaşmak için TIKLAYINIZ.

Online Sınav Öğrenci sınavını başlattıktan sonra sınav süresi içerisinde tamamlamak zorundadır. Sınavın duraklatılması veya daha sonra tekrar başlatılması mümkün değildir.

Her öğrencinin sadece 1 defa online sınava katılma hakkı bulunmaktadır.
Ödev Ödevleri hazırlama süresi 06 Mayıs 2021 tarihinde saat 10:30’da başlayacak olup öğrencilerin 24 saat içerisinde ödevini sisteme yüklemesi gerekmektedir.
Önemli Not Mazeret sınavları, ilgili derslerin ara sınavlarındaki yapılış şekillerine göre yapılacaktır. (Örn: Ara sınavda ödev verilmişse, mazeret sınavı da ödev olarak gerçekleştirilecektir)

Son Güncelleme Tarihi : 28.04.2021 16:38 Okunma Sayısı : 891